Persoonlijk consult

Waarvoor wil je graag een consult hebben?
Wat wil je er graag mee bereiken?

Wat is jouw doel van dit consult?

Tijdens een consult werk ik via je ziel om naar boven te kunnen halen wat er op dat moment voor jezelf belangrijk is om verder te kunnen komen op je levenspad.
Tevens maak ik tijdens het consult gebruik van mijn paranormale gave en spontane waarnemingen.
Ik leg de Tarot- of Lenormandkaarten en laat me leiden door de informatie die mijn gidsen doorgeven.
Daardoor kan ik je inzicht geven over bepaalde vraagstukken in je leven. Dat kan op allerlei gebied zijn. Vaak begin ik al te vertellen tijdens het kaartleggen.
Er komen dan spontane boodschappen door. Dat kan van alles zijn. Ik werk op mijn eigen manier, geheel spontaan zoals het zich kan voordoen. Je kunt een boodschap krijgen van je gidsen, een overledene, of een aanrijking wat je gezin of familie betreft.
Aan het eind van het gesprek vraag ik je of jij nog vragen hebt. Je krijgt dan nog alle ruimte om eventuele vragen te stellen die niet aan bod zijn gekomen. De insteek van een consult is om de informatie door te geven die je nodig hebt. Het geeft inzicht in jezelf en draagt bij aan je ontwikkeling als persoon. Soms kan ik informatie, die voor mij nietszeggend is, op allerlei manieren doorkrijgen van mijn gidsen.
Die informatie geef ik je door daar het er omgaat of jij ze wél kunt plaatsen. Contact met een overledene roep ik niet op. De ziel geef ik de ruimte om zichzelf te melden. Tijdens het consult gaan we kijken naar jouw levenspad, waar je staat en waar je heengaat. Ondertussen sta ik open voor boodschappen van gene zijde.
Vaak kondigt zich dan een overledene aan en dit is voor mij de meest zuivere vorm omdat de overledene dan zelf naar voren is gekomen om een boodschap door te geven. Als de overledene op dat moment niet zelf naar voren is gekomen, dan kan het zijn dat het nog niet de tijd daarvoor is. Ik ga niets afdwingen, het contact moet spontaan ontstaan.
Soms krijg ik de vraag of men iemand mag meenemen naar het consult. Dat is geen probleem, maar je dient er wel rekening mee te houden dat een persoonlijk consult wel erg persoonlijk kan worden, dus dien je jezelf af te vragen of die persoon die je meebrengt echt alles mag weten. Overigens komt het maar zelden voor dat het toch storend is als er iemand bij zit. Voor wat betreft de vragen over een ander, zal er alleen maar informatie naar voren komen die ook heel belangrijk is voor jou.
Het voelt voor mij niet fijn om zonder toestemming in te voelen op een levenspad van een ander. Daarom komen alleen die dingen naar voren die jij moet weten met betrekking tot de relatie.