Spirituele erfenisblokkade

Toen ik in 2007 met Olof Smit in contact kwam voor de spirituele erfenisblokkade begon mijn leven een heel ander plaatje te kleuren en daar ben ik nog steeds dankbaar voor en alle lof   voor Olof.
Want nu vul ik mijn leven in met werk dat helemaal mijn weg is en waar ik energie van krijg!

Wat is een spirituele erfenisblokkade
Als de drager van deze blokkade te lang te gelukkig is in relatie tot zichzelf, partner of werk, zal de vloek de persoon er keer op keer aan herinneren dat hij of zij een verboden vrucht is uit een ooit verboden relatie. Bij deze vervloeking, net als bij iedere andere vervloeking, staat de drager bovendien onbeschermd wagenwijd open om ellende van buitenaf op te pakken.“                ( Boek, Smit O. blz. 224 – 225 )
Ieder mens heeft een zwakte, een achilleshiel, waar de gekantelde beschermer op aan kan vallen om op den duur klachten te veroorzaken.
In het Westen bestaat er geen parate kennis om de banvloeken te doorbreken.
Volgens Olof verdwijnt deze vloek niet bij het overlijden van de persoon, maar gaat over op de volgende generatie.
Iedere familie heeft zo een familielid dat de vloeken draagt en weer doorgeeft.
Olof heeft dankzij een lang verblijf in het oerwoud van Suriname van lokale sjamanen geleerd hoe hij met die vloeken om kan gaan. En hij heeft dit sindsdien met veel succes toegepast! Velen hebben er baat bij gehad waaronder ik zelf.
De orde binnen de families hoort echter hersteld te worden.
Het is daarom van groot belang om de betrouwbaarheid van de spirituele kennis te herintroduceren.
Als je onder invloed staat van een spirituele erfenisblokkade kun je niet helemaal gelukkig worden. Olof beschrijft dat met zo’n ‘banvloek’ je wel mag overleven, maar dan bij gratie dat je anderen gelukkig weet te krijgen door een geluksgevoel te ontwikkelen, meestal zijn die te vinden onder mensen die genezer, coach of artiesten zijn, wat ze meegenomen hebben uit vorige levens Wil je over deze materie meer weten kun je het boek van Olof Smit Vader Aarde en de Aardse Taal (ISBN 9789078070450) lezen!

Of zijn website bezoeken earthfather.eu

Waar een Moeder Aarde is ook een Vader Aarde