workshops Olof Smit: 5 oktober 2019

Het onderwerp is: Hoe in dialoog te gaan met je eigen ziel.
Hoe in dialoog te komen met jouw eigen ziel? Olof Smit (1940) is de schrijver van het boek VADER AARDE EN DE AARDSE TAAL.
Hij helpt in deze workshop iedereen die in contact wil komen met zijn of haar eigen ziel.
Wat is een ziel? Waarom is ziel-contact belangrijk? Hoe raadpleeg je je ziel? In welke richting dien je je te ontwikkelen? Wie of wat is Spirit eigenlijk? Weinig mensen die het echt weten.
De ziel wordt ook wel gevoelsverstand genoemd en deze is te raadplegen met onder andere kinesiologie (spiertesten).
Wat is het belang van ziel-contact? In onze westerse, vluchtige en jachtige maatschappij heeft stress de overhand en is het contact met “onszelf” naar de achtergrond gegaan.
Contact met je binnenste of Hogere Zelf is een voorwaarde om bijvoorbeeld te snappen in welke richting te ontwikkelen. Wat past bij jou? Wat is jouw pad? Wat remt je?
Tijdens de workshop ontstaat helderheid en deze workshop helpt iedereen die ervoor open staat om contact te leren maken met zijn of haar ziel.
Waarom vluchten wilde dieren ruim op tijd weg voor een natuurramp en wij mensen niet? Laat het je uitleggen. Goed contact met je ziel voorkomt veel ellende, ongelukken, en lichamelijke ongemakken.
De workshop bestaat uit een down-to-earth kennisoverdracht en wordt gegeven door een volbloed pragmaticus, Olof Smit. Kort, to-the-point, helder, bruikbaar, duidelijk en vooral… raak. No nonsens dus, maar met mooie en bloemrijke voorbeelden, want er mag gelachen worden! Graag zelfs, want we hebben het over de ziel, een HARTELIJKE aangelegenheid.
Olof maakt contact met je ziel en kan je haarfijn vertellen wat er in je rondgaat, wat er gaande is in je leven of in je lichaam en wat bij je past op dit moment.
Hij heeft de gave om gedachten te horen en je ziel te raadplegen. Het perfecte medium dus, er komt geen gezweef aan te pas. De feedback die je van hem hoort is 100% op maat, dus op jou van toepassing en op niemand anders.
Het helpt je helemaal naar je kern, jezelf, te komen. Hij geeft je wat je Nu horen moet.
Zijn werk bestaat uit het kantelen van de spirituele blokkade en het helpen bij kwalen, ziektebeelden of vraagstukken.
Het is zijn missie om de kennis van de stammen in het Amazone regenwoud te verspreiden over de hele wereld. Dit kun je nu lezen in zijn boek, getiteld…Vader Aarde en de aardse taal. Iedereen die aanwezig is die dag wordt persoonlijk gecheckt op blokkades, talenten, zielsrelaties enzovoort.